Comertec és el distribuïdor exclusiu de Construal per a Catalunya i Andorra

Comertec és el distribuïdor exclusiu de Construal per a Catalunya i Andorra

A Construal, tenim un nou distribuïdor. Comertec serà, d’ara endavant, el nostre distribuïdor exclusiu per a Catalunya i Andorra. Comertec és una empresa amb recorregut en el món de la construcció, que ofereix productes de qualitat i solucions a mida.

Gràcies a l’acord tancat entre Construal i Comertec, l’àrea de negoci de Construal s’amplia a Catalunya i Andorra, on ja es poden obtenir els nostres productes. Com a la resta del territori, oferim finestres que permeten estalviar energia, amb un alt aïllament tèrmic i acústic, lleugeres, amb una gran lluminositat, amb una estètica cuidada i molt fàcils de mantenir.

A Construal ens dediquem a la fabricació i comercialització de tota mena de tancaments, entre els quals destaquen les finestres oscil·lobatents, practicables, portes d’entrada, corredisses, oscil·loparal·leles, porticons, mallorquines i qualsevol complement que es vulgui afegir a la finestra per fer-la més confortable (caixes de persianes, motors, mosquiteres…).

A més, les nostres portes i finestres estan certificades i homologades amb els certificats «Eficiència Energètica de la Finestra», «Construal Passiv-vent» i «Elaborador Autoritzat – RC2 Training».

La nostra aposta i preocupació constant per la millora dels productes i processos, així com per la satisfacció dels nostres clients, fan que disposem d’una àmplia xarxa de grans distribuïdors que, actualment, comercialitzen els seus productes per La Rioja, Navarra, el País Basc, Castella i Lleó, Cantàbria, Aragó, Catalunya i Andorra.

Per això, si ets distribuïdor o professional del sector dels tancaments i estàs interessat a comercialitzar els nostres productes, pots formar part de la nostra gran xarxa de  distribuïdors. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem dels passos que has de seguir per ser distribuïdor de Construal.