L’empresa

Certificats i homologacions

Construal S.L.U és una empresa dedicada a la fabricació i comercialització de finestres de PVC i alumini a distribuïdors i professionals dels tancaments.

Fabriquem tota mena de tancaments, entre els quals destaquen les finestres oscil·lobatents, practicables, portes d’entrada, corredisses, oscil·loparal·leles, porticons, mallorquines i qualsevol complement que es vulgui afegir a la finestra per fer-la més confortable (caixes de persianes, motors, mosquiteres…).

Equip

Disposem d’un equip de professionals molt eficients, creatius i innovadors, capaços de resoldre de forma immediata qualsevol problema, amb una gran capacitat d’adaptació al canvi i a les noves necessitats que requereixen els nostres clients en cada moment.

CONSTRUAL - Identidad de la Empresa
Política de qualitat

Tenim una política de qualitat que exigeix la participació activa de tot l’equip humà. Per aconseguir-ho, la Direcció considera prioritari assegurar les polítiques de formació.

Distribuïdors satisfets i tranquils

La nostra aposta i preocupació constant per la millora dels productes i processos, així com per la satisfacció dels nostres clients, fan que disposem d’una àmplia xarxa de grans distribuïdors que, actualment, comercialitzen els seus productes per La Rioja, Navarra, el País Basc, Castella i Lleó, Cantàbria i Aragó.

Els nostres clients són el nostre valor més important

Formen part dels nostres pilars i objectius com a empresa oferir un tracte excel·lent als nostres clients i ajudar i resoldre qualsevol consulta o sol·licitud que requereixin.

Certificats i homologacions

Certificat «Eficiència Energètica de la Finestra», atorgat per l’Associació Espanyola de Fabricants de Façanes Lleugeres i Finestres.

Homologats per donar certificats «CONSTRUAL PASSIV-VENT» per a cases passives en la categoria de finestres per l’Institute of Passive House.

Component Certificat Passive House.
Marc de Finestra – Certification S8000

«Elaborador Autoritzat» per fabricar i muntar finestres i portes balconeres dotades amb el sistema de seguretat RC2.

LGAI Technological Center, SA. [Applus+] atorga el Certificat de Gestió de la Qualitat 9001-2015 en l’activitat de producció i comercialització de tancaments de PVC i alumini.

Plataforma Edificación Passivhause – PEP

Descàrrega imatge Construal

Descàrregues relacionades

Trobaràs més informació de CONSTRUAL a l’àrea de DESCÀRREGUES.