Acrylcolor

Acrylcolor

La capa acrílica de color és el doble de dura, com la superfície de PVC de finestres blanques. Presenta una gran resistència a les ratllades i a les inclemències meteorològiques. La superfície setinada, llisa i sense porus és insensible a la pols i la brutícia. No es produeix escrostonament i, per tant, s’evita la tediosa tasca de tornar a pintar. Les finestres Acrylcolor gairebé no necessiten manteniment i són extremadament fàcils de netejar.

Qualitat acreditada

Perfils Acrylcolor des de fa més de 35 anys amb el mètode de coextrusió. Aquesta innovadora tècnica és substancialment diferent a tots els altres mètodes habituals de coloració. En el mètode de coextrusió, la capa acrílica de color s’uneix inseparablement al perfil de PVC. D’aquest procés en resulta una capa de color resistent a la llum i de llarga durada.

Alta reflexió

El cos bàsic blanc sota la capa de vidre acrílic permeable als rajos infrarojos reflecteix considerablement la radiació solar. Això minimitza considerablement l’escalfament dels perfils. Les diferències de temperatura que hi ha entre els perfils blancs i de color són sorprenentment petites.

Colors estàndard ACRYLCOLOR

8014

9006 Plata

9005 Negro

7016 Gris

Grafito

10 años de garantía

Qualitats

Sense pintura d’esmalt.

Protegit contra l’escrostonament i l’escrostissat.

Extremadament fàcil de cuidar.

Amb aprox. 0,5 mm més de gruix que qualsevol capa d’esmalt.

Unió inseparable amb el perfil.

Resistent a les ratllades i durador.