Sistema corredissa SMOOVIO

Sistema corredissa SMOOVIO

L’espai habitable és valuós i per això cal fer-lo servir òptimament. SMOOVIO combina per primera vegada la necessitat de poc espai de la corredissa amb una estanqueïtat extraordinària. La interacció de noves peces de ferramenta desenvolupades, geometria de perfils innovadora i juntes optimitzades ho fan possible.

Components premium

En amagat els components intel·ligents fan la seva feina.
Els sistemes de rodes especials i una tècnica de tancament extraordinària proporcionen un maneig sense dificultats i excel·lent estanqueïtat.

LA CLASSIFICACIÓ *

Resistència a la càrrega de vent C2
Permeabilitat a l’aire Classe 4
Estanquitat a l’aigua 9A
Tèrmic 1,4 W/m2·ºK

* La classificació depèn del tipus de finestra.

Avantatges de SMOOVIO

 • Es pot lliscar fàcilment.
 • Necessita poc espai
 • A prova de vent
 • Estanqueïtat a la pluja extrema
 • Excel·lent aïllament tèrmic
 • Òptim aïllament acústic
 • Disseny elegant i refinat

El nostre innovador sistema de corredissa presentat en vídeo

Els elements corredissa aporten un clar plus a l’espai vital. Amb ells, làrea de gir de les fulles de les finestres i portes selimina. Per tant, lespai vital també pot ser utilitzat directament davant de la finestra. Amb les anteriors finestres corredissa, lavantatge de la comoditat es comprava sovint al preu de la baixa estanqueïtat. Gràcies a un sofisticat mecanisme de tancament, això és ara una cosa del passat amb el nou sistema de corredissa.

Envaeix poc espai i obre l’ambient de l’habitació

Fàcil lliscament – tancament segur

 • Fins ara a finestres corredisses moltes vegades es pagava l’avantatge del confort amb menys estanquitat. Això ja correspon al passat en el nou sistema corredissa, gràcies al mecanisme de tancament molt elaborat.

Crear espais lliures valuosos

 • Els elements de corredissa aconsegueixen clarament un plus en espai, ja que no hi ha zona giratòria a les fulles de les finestres i portes. Així es pot fer servir també l’espai fins directament davant de la finestra.

Per mal temps que faci, té excel·lent estanqueïtat

Estant l’element tancat, els nivells de junta íntegres i perimetrals proporcionen un aïllament excel·lent contra influències exteriors.

Components premium

 • En amagat els components intel·ligents fan la seva feina. Sistemes de rodes especials i una tècnica de tancament extraordinària proporcionen un maneig sense dificultats i excel·lent estanqueïtat

Per mal temps que faci, té excel·lent estanqueïtat

 • Estant l’element tancat, els nivells de junta íntegres i perimetrals proporcionen un aïllament excel·lent contra influències exteriors.

Tipus d’obertura

Esquema A

Esquema C

Sistema de colors

RealWood – acabat de fusta

Decoracions – colors estàndard

Decoracions – colors fora estàndard

Descàrregues

Trobaràs més informació de CONSTRUAL a l’àrea de DESCÀRREGUES.